Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se seriálem Modrý kód, v němž hrála zdravotní sestru, se v minulé sezóně rozloučila. O herečku a zpěvačku ale na Primě nepřijdete, natáčí pro ni nový projekt. A po volnu, které si Eva Burešová (30) užívala v červenci, se na ni můžeme těšit i v novém muzikálu, který začíná zkoušet.

"Nikde u moře jsem nebyla, ale každý den jsem trávila se synem, takže jsem si tu půlku léta krásně užila. Chodili jsme na procházky, jezdili na výlety, navštěvovali různé dinoparky a podobné věci," popsala nám své léto Burešová.

Pracovní nasazení zahájila natáčením nového videoklipu k duetu Noc, který nazpívala s kolegou z Hudebního divadla v Karlíně, kde hraje v muzikálech Čas růží nebo Dracula, Vaškem Noidem Bártou (43). V rudých šatech návrhářky Terezy Sabáčkové jí to neskutečně seklo.

"No a začínají mi už i zkoušky na muzikál Tarzan a natáčení nového televizního projektu, kde budu mít větší roli. Bude to zase masakr. Modrý kód bych už rozhodně nestíhala, ale moje postava neumírá, takže je možné, se někdy vrátí. V dohledné době ale ne," upřesnila Eva, které se synem pomáhá v době natáčení maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám