Hlavní obsah
Článek

Po několika měsících opět září. Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30)před několika dny přiznala, že se vedle ní objevuje nový muž. Ten vstoupil hvězdě seriálu Modrý kód do života ve chvíli, kdy to opravdu vůbec nečekala. „Když člověk většinou nic nehledá, tak to samo přijde,“ řekla Burešová.

My jsme Evu navštívili na focení na zámku Berchtold nedaleko Prahy. Jako princezna si zde užívala focení ke koncertu, který chystá na 10. května na podporu Nadačního fondu Ztracených dětí, kterého se stala tváří. Na herečce je zamilovanost opravdu vidět a nás samozřejmě zajímalo, zdali nám Eva na nového přítele něco prozradí.

„Už to trvá pár týdnů, jsem zamilovaná, je to čerstvé a je to moc hezké,“ sdělila nám půvabná herečka a zpěvačka. O koho se jedná zatím prozradit nechce, okamžik medializace nechává na rozhodnutí svého nového partnera. Nás také zajímalo, zda se její nová lásku už setkala se synem Nathanielem.

„Ta chvíle, že by se s Nathanem viděli, ještě nebyla,“ dodala Eva, která je neustále v jednom kole, vedle hraní v oblíbeném seriálu připravuje charitativní koncert, na kterém zazpívá i David Gránský (32), Anička Slováčková (28) nebo Václav Noid Bárta (43).

Reklama

Další články

Načítám