Hlavní obsah
Článek

Sice už nám párkrát řekla, že nechce být vnímaná jenom jako muzikálová zpěvačka a má v plánu věnovat se sólové kariéře, s níž jí pomáhá mj. rocker Josef Vojtek (58), ale opět jsme ji potkali na muzikálovém konkurzu. Kamila Nývltová (34) prý nedokázala Čarodějce, kterou bude uvádět od září ve své GoJa Music Hall producent František Janeček (79), odolat.

"Když jsem zjistila, že se tady Wicked chystá, nemohla jsem si to nechat ujít. Hlavní role Elphaby, na kterou se hlásím, je jedna z nejkrásnějších, ale i nejtěžších muzikálových rolí. Je to opravdu velká výzva a myslím si, že každá zpěvačka, která na ni jde, má trochu stáhlý zadek. Ale těším se," vysvětlovala Kamila, která se na písně, jež měla předvést, intenzivně připravovala měsíc a půl.

Sólovou kariéru ale také nezanedbává. "Jsme pořád ve studiu, připravujeme nové písničky a taky budeme natáčet klip, který mi bude dělat Vašek Noid Bárta (43). Na to už se těším," plánuje. Jen v soukromí se nic moc nového neděje. S přítelem Pepou už oslaví tři společné roky, ale posun ve vztahu se nekoná. "Dítě zatím neplánuju, i když se přibližuju věku, že bych ho mohla mít. Kdyby to dopadlo, tak se nic neděje, ale teď se věnuju kariéře a co bude do budoucna, jestli bude svatba a dítě, to se uvidí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám