Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Tereza Sabáčková je maminkou. Návrhářka, které obléká známé tváře porodila ve stejný den jako modelka a bývalá manželka Vaška Noida Bárty (43) Gabriela Dvořáková (35), která je každoročně tváří jejích módních přehlídek. Sabáčková je maminkou syna Tobiáše.

Tereza se snímkem miminka pochlubila na sociální síti a hned začaly chodit gratulace od jejích fanoušků a celebrit. "Tak nám ta vánoční kometa, co právě prolétá kolem Země, přinesla do života ten nejkrásnější zázrak," napsala k fotce syna návrhářka.

<span><span><span class="UFICommentBody"><span>"Já se na nej nemůžu pořad vynadivat. Láska na první pohled," dodala Tereza, která šila svatební šaty například <!--<?teng frag celebrity_688?><?teng set url_name="veronika-arichteva"?><?teng set celebrity_name="Veronice Arichtevě"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>-->, <!--<?teng frag celebrity_107?><?teng set url_name="iveta-vitova"?><?teng set celebrity_name="Ivetě Vítové, "?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>--><!--<?teng frag celebrity_158?><?teng set url_name="nikol-moravcova"?><?teng set celebrity_name="Nikol Moravcové"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>--> nebo Gabriele Dvořákové a každoročně obléká řadu dalších celebrit.</span></span></span></span>

Reklama

Další články

Načítám