Hlavní obsah
Článek

Jenom jediného kmotra, a to žádnou blonďatou kolegyni, ale kolegu z divadla, si pro svou desku Muzikál vybral zpěvák Marian Vojtko (51). Vypadalo to, že třeba Vašek Noid Bárta (43), který se s Marianem kamarádí, na Josefa Vojtka (58) tak trochu žárlil.

"Všichni se známe, je to náš malý český šoubyznys a není člověk, který by neznal druhého. Takže když mi Maroš zavolal, samozřejmě jsme souhlasil," vysvětlil Pepa, který měl s Marianem i společnou partnerku, svoji exmanželku Libuši. "Ale přátelství přetrvává," potvrdil.

Sám lídr kapely Kabát o sólové desce tak jako Marian neuvažuje. "Na tohle téma jsem měl hodně nabídek, ale ani jsem o tom neuvažoval. Jsme parta, a když ten kabátí vlak jede, nemá smysl přesedat na nějaký jiný, který by třeba ani nejel a zbytečně by brzdil ten druhý," míní Vojtek. "Ty písničky na Marošově desce samozřejmě znám, sám jsem některé v muzikálech, kde se alternujeme, zpíval," dodal.

Právě vystupování v muzikálech, kde je sám za sebe, vnímá Pepa jako jinou práci, než je vystupování s kapelou. "A také účinkuju jako host se smyčcovým triem InFlagranti, s holkama už jezdíme přes sedm let a v prosinci máme v Hybernii vánoční koncert. Ale nějaká sólová kariéra je zbytečná, když jsme jako Kabát tak vytížení a máme tolik fanoušků, za což jsme vděční, takže nemá smysl čeřit vody," domnívá se Pepa.

Reklama

Další články

Načítám