Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde jsou ty časy, kdy ho bavily pařby a večírky? Alkoholu se nedotkl už rok a čtvrt, cigarety také odložil. Prioritou Vaška Noida Bárty (43) je vedle jeho profese malá dcera, zahradničení a samozřejmě cvičení. Začal o sebe také víc dbát, jak jsme si všimli na tiskové konferenci ke koncertu k nedožitým osmdesátinám skladatele Karla Svobody (†68).

"Mám nový účes. Byl jsem k této příležitosti ráno v barber shopu. Je fakt, že o sebe poslední dobou víc dbám. Tomu se říká krize středního věku. Chci samozřejmě vypadat mladší a krásnější a už mi zbývá si jenom koupit bílé lakýrky a kabriolet. To mám v plánu příští rok," smál se Vašek. "Teď ale nakupuju kamínky kolem plotu, protože dělám takový zahradní projekt," dodal.

Pokud jde o cvičení, trošinku ubral. "Je to pro mě taková droga, cítím se hrozně dobře psychicky, když se vyplaví ty endorfiny. Ale ubral jsem z devíti jen na šestkrát týdně. Když je to tělo už rozjeté, nemusíte tolik ani dodržovat stravu a jíst jen kuře na vodě. Před pár dny jsem si dopřál i kachnu," prozradil. Pivečko si k ní ale už nedal. "Já zjistil, že mi alkohol vůbec nechybí. On mi vlastně ani tak moc nechutnal, jenom mě bavilo, že jsem se trošku motal," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám