Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) už je v plné polní a jen dotahuje poslední detaily narozeninového koncertu. Ten bude mít ve čtvrtek v divadle GoJa Music Hall, které jí velkoryse propůjčil producent František Janeček (79), v jehož Plese upírů tam zpívá.

Chtěla být samozřejmě i co nejkrásnější, a protože o víkendu měla volno, absolvovala i kosmetický zákrok, který by ji měl omladit stejně jako aplikace v poslední době tak populární na sociálních sítích.

"Nechala jsem si odstranit kruhy pod očima a vrásky kolem nich kombinací kyseliny jantarové a kyseliny hyularinové. A taky vrásky kolem rtů, nosoretky. Musím říct, že to sice nebolelo, ale nepříjemné to bylo. Když vám zavedou kanylu pod oko, není to nic moc," svěřila Míša.

"Když jsem se viděla po zákroku, bála jsem se, že si budu muset půjčit masku z Fantoma opery od Mariana Vojtka, který bude spolu s Vaškem Noidem Bártou (43), Leonou Machálkovou (56) a Natálkou Grossovou jedním z mých hostů. Ale hned druhý den to bylo v pořádku a vypadám fakt líp a mnohem méně unaveně," dodala Míša. Na koncertě si zazpívá i s kolegy z Plesu upírů a Fantoma opery, který tento muzikál v září v GoJa Music Hall vystřídá.

Reklama

Další články

Načítám