Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) promluvil o vztahu s manželkou Gábinou Dvořákovou. Noid se vyjádřil i k údajné střídavé péči, kterou měl požadovat. Stále není rozvedený, a ani to není na pořadu dne.

"Musím to zaklepat, je to teď s Gábinou opravdu dobrý. Co se týče střídavé péče, já jsem nikdy nechtěl systém čtrnáct dní u mě, čtrnáct u Gabči. Já myslím, že to pro dítě ani není zdravé. Já jsem jen chtěl Terezku vidět minimálně třikrát týdně, buď za ní zajet, nebo si ji třeba na dvě noci vzít k sobě, což se podařilo, na tom jsme se domluvili. Jsem naprosto šťastný," řekl Super.cz Noid. "Soudně jsme to dodělali tak, že budu Terezku vídat každé tři dny. Je to super," upřesnil.

Rozvedený stále ještě není. "Ani jsem to ještě tolik neřešil, pro mě byla prioritou dcera. Věci jako jsou majetky, jsou mi jedno, na to kašlu. Já myslím, že i na těchto věcech se ale domluvíme jako rozumní lidé," dodal na slavnostním křtu kalendáře Miss Hasička 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám