Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější české hasičky nafotily pořádně svůdný kalendář. Nahoře bez nebo ve svůdném prádélku zapózovaly před objektivem fotografa Jana Tůmy a výsledek je zatraceně sexy. Pro všechny bylo takové focení premiérou a nervozita prý panovala u všech.

To potvrdila i vítězka soutěže Miss Hasička 2017 Nikola Kumpanová. "Byla to velká zkušenost, něco nového. Nebylo to úplně příjemné, styděla jsem se ze začátku hodně," prozradila Nikola, která je dobrovolnou hasičkou.

V kalendáři ukázala maximum, kam je při focení ochotna zajít. "Myslím, že to dopadlo skvěle, je to sexy, svůdné tak akorát. Dál bych určitě nešla. Nahá bych nefotila," dodala dobrovolná hasička a studentka Obchodní akademie v Senici na Slovensku.

Slavnostní křest kalendáře moderoval Libor Bouček (43) a role kmotrů se ujali Václav Noid Bárta (43) a Kateřina Průšová. Noid byl u zrodu soutěže a byl součástí prvního ročníku Miss Hasička. Kateřina se letos zúčastnila soustředění finalistů a finalistek. "Holky a vlastně i kluky jsem učila chůzi po mole a musím říct, že na to, že to pro ně byla premiéra, byli hrozně šikovní. Kalendář dnes vidím poprvé a moc se mi líbí. Je sexy, ale ne vulgární. Holky na fotkách vypadají nádherně," dodala Průšová na křtu kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám