Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Dan Bárta se s manželkou Alžbětou Plívovou pochlubili synem Mikulášem. S tříměsíčním chlapečkem dorazili na křest charitativního kalendáře nadačního fondu Debra. Alžběta se stará o propagaci kalendáře, Bárta se v minulých ročnících v několika kalendářích Debry objevil.

Alžběta vypadá tři měsíce po porodu fantasticky. Sama Super.cz prozradila, že měla krásné těhotenství a potíže se jí vyhýbaly. Přibrala jen deset kilo a všechna jsou už pryč. "Musím říct, že mám těhotenství naprosto skvělé. Klidně bych byla těhotná ještě další měsíce, nemám žádné komplikace, nic mě nebolí, cítím se naprosto skvěle. I proto mohu jít v podstatě na porodní sál rovnou z práce," řekla nám krátce před porodem Alžběta.

Dan Bárta je své partnerce velkou oporou a se vším pomáhá. Přítomen byl i u porodu. „Dneska tam tátové chodí, myslím, že je to dobré, už pro to pochopení situace. Bětka byla jedním slovem skvělá," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám