Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) zvládá nelehké období kolem rozvodu s manželkou Gábinou a tahanic o dceru Terezku díky tomu, že je hodně pracovně vytížený a taky pořád cvičí. Žal rozhodně nezapíjí, už půl roku se nedotkl alkoholu.

"Ráno vstanu, jdu do fitka, pak zkoušíme muzikál Madagaskar nebo Sestra v akci, potom jdu zase do posilovny. Když přijdu domů, tak jen padnu. Ani mi nestihne být moc smutno, nemám ani energii na to, abych si s někým povídal," popsal nám svůj běžný den Vašek.

Jen tahanice o dceru ho hodně trápí. "Už jsem z toho unavený. Myslím, že to není příjemné pro nikoho z nás, ani pro mě, ani pro Gabču. Chtěl bych říct, že je mi líto, že se nedokážeme domluvit jako dospělí lidi. Ať už se mezi námi stalo cokoli, stalo se, to se nedá nic dělat, tak jsme rodiče a oba stejně dobří. A Terezka by si zasloužila oba," míní.

Námi navrženou možnost vyzkoušet mediátora už prý mají také za sebou. "To se všechno plánuje. Na jedné schůzce už jsme byli a další bude někdy v září," svěřil zpěvák, který po dlouhé době tenhle víkend snad konečně dceru uvidí.

"Nebyli jsme spolu nikde na prázdninách, to bohužel nevyšlo. Už je to déle, co jsem ji viděl. Ale budu ji mít v sobotu, až do neděle. Strašně se těším, půjdeme spolu do dětského koutku, kde je taková klouzačka, už na ní umí jezdit sama. Pojedeme i za bratranci a za sestřenicí," plánuje Vašek.

Žádná jiná žena než dcera momentálně v jeho životě nefiguruje. S houslistkou, o níž se psalo před pár měsíci, už se nevídá od doby, kdy dokončili společný projekt. A na jinou prý není čas, chuť ani energie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám