Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) se radoval, že zkoušení nového muzikálu Madagaskar pro něj bude brnkačka. Jako král lemurů Jelimán má totiž jenom jednu písničku, nejznámější Já tak rád trsám, trsám. Ovšem není to tak úplně pravda. Už teď musel k muzikálu natáčet videoklip.

Spolu s kolegy se roztančil na jevišti Hudebního divadla Karlín a až jsme se skoro lekli, jak šíleně zhubl. Nedávno přiznal, že je štíhlejší skoro o dvacet centimetrů v pase a díky neustálému cvičení už má na těle snad jen svaly a vůbec žádný tuk.

Představení Madagaskar nabídne rodinnou podívanou s velkou výpravou a písněmi od skladatele hitů Rickyho Martina, kterým je George Noriega. Turné začíná 7. října v Praze a během podzimu navštíví další česká i slovenská města.

V režii Petry Parvoničové, v kostýmech a v dekoraci Michaely Hořejší-Horáčkové kromě Noida účinkují Roman Tomeš jako lev Alex, Petr Ryšavý jako zebra Marty nebo Tomáš Smička v roli Melmana. Dojemný a zábavný příběh o cestě zvířat ze ZOO v New Yorku až do divočiny na Madagaskaru nabídne výpravnou podívanou s mnoha choreografickými čísly, pohádkovými kostýmy a exotickou výpravou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám