Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) prožívá krizi manželství. Jeho žena Gábina se odstěhovala i s dcerou k rodičům a už měsíc žijí s Vaškem odděleně. Poprvé od odhalení problémů v manželství se Noid objevil ve společnosti. Nenechal si ujít premiéru muzikálu Čas růží.

Byl viditelně pohublý. Stresy z rozchodu za tím ale prý nejsou. "Podepsal jsem smlouvu s jednou firmou, která vyrábí výživové doplňky, a uzavřeli jsme dohodu, že mě za šest týdnů do mého dubnového turné vymakají, abych nějak vypadal," řekl Super.cz Noid. "Mám dole šest kilo za tři týdny a před rokem jsem měl v pase o 22 centimetrů víc," pochlubil se. "Minulý týden jsem byl na boxu a v posilovně za pět dní osmkrát," doplnil Vašek, že jen stravou to není.

K rozchodu s manželkou Gábinou se vyjádřit nechtěl. "Jsem na krásném muzikálu, užívám si ho. Je to soukromá záležitost, nerad bych se k tomu vyjadřoval," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám