Hlavní obsah
Článek

Do souboje dekoltů na Česko-Slovenském plese výrazně zasáhla modelka Gabriela Bártová (35), manželka Vaška Noida Bárty (43). Takový ovšem brunetka, když jsme ji viděli naposledy, ještě neměla. A v šatech návrhářky Zuzany Lešák Černé bylo jasné, že vycpávkami z ponožek si rozhodně nepomohla. Navíc jí dělal na plese doprovod plastický chirurg, čímž naše podezření ještě zesílilo.

S modelem od Zuzany, který jí navrhovala přímo na tělo, byla Gábina spokojená. "Je to moje kamarádka. Ví, co mi sluší, co mi sedí, já to zase dokážu vynést, tak jsme se propojily," řekla nám Gábina. Když už jsme byli u těch, kdo měli tento večer na svědomí její vzhled, nemohli jsme se nezeptat na její doprovod. Také jí s něčím pomohl a má na sobě nejen nové šaty?

"No, takhle. Žena stárne a potřebuje nějaké zkrášlovací techniky," snažila se mlžit, ale na přímou otázku odpověděla. "Řekla jsem, že jestli se mě někdo zeptá, zda je moje poprsí přírodní, tak nebudu lhát. Mám ho poupravené. Dva roky jsem kojila a nebylo to ono. To zná a ví každá maminka. Takže je to práce pana doktora, je to přirozené, krásné a takové, jak to má být," pochvalovala si svá nová ňadra.

Ještě nedávno s manželem Noidem mluvili o tom, že by si přáli druhé dítě. Vzhledem k tomu, že absolvovala plastickou operaci, tak s dalším miminkem asi Gábina tak nespěchá. "Je pravda, že to byla první otázka pro pana doktora, jetsli to není překážka, když bychom chtěli druhé dítě. A žádná překážka to prý není. Tak to necháváme plynout. Jestli bude druhé dítě za rok, nebo za tři, to uvidíme," uzavřela Gábina.

Reklama

Další články

Načítám