Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi jako každá maminka, tak i Gábina Bártová (35) si dá ráda pohov od mateřských povinností a vystrojená vyrazí do společnosti.

My jsme manželku rockera Vaška „Noida“ Bárty (43) potkali na otevření nového salonu na pražských Vinohradech. Tento večer si chtěla modelka maximálně užít, a tak ji dcera na akci pochopitelně nedoprovázela.

„Vzhledem k tomu, že je Vašek v práci, tak hlídá jeho maminka,” vysvětlila nám Gábina, která byla ráda, že je její ratolest v dobrých rukou. „Je moc fajn, že babičky takto skvěle fungují. Moje maminka je relativně mladá, ještě chodí do práce, takže bohužel tolik nemůže hlídat. Maminka Vaška ale hlídá na sto procent,” dodává.

Bártová je ráda, že není nucena využívat služeb chůvy. „Jsem ráda, že ji vychovává někdo mně blízký. Kdyby ale nebyla jiná možnost, tak to nezavrhuju. Chápu maminky, které mají chůvu,” uvedla Gábina Bártová.

Reklama

Další články

Načítám