Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) má prý tolik práce, že s přítelem Zdeňkem Bahenským ani neplánovala oslavit pětileté výročí jejich vztahu. Hokejista ji ale překvapil. Obří kytici jednašedesáti lilií Táně přinesl na poslední tiskovou konferenci před finále její soutěže Miss Face, která proběhne příští sobotu.

"Překvapil mě, jsem dojatá. Asi chtěl, aby to byl nějaký speciální moment, protože doma je to teď hodně hektické. Připravujeme přímý přenos a jsem pořád jenom u počítače, což není zrovna romantické. A v den, kdy výročí opravdu máme, pro změnu předvádím plavky na dostizích," vysvětlila Táňa, proč Zdeněk vybral tenhle okamžik.

Kromě chvilky dojetí je ale Táňa před finále pořádně vynervovaná. Vypadá to, že její premiérový přímý televizní přenos bude letos jediný, který budou soutěže Miss mít.

"Všechno se může samozřejmě změnit, i další Miss může být v televizi. Neusnout na vavřínech je vždycky nejlepší, musíte vědět, že konkurence existuje. A všem přeju všechno dobré," míní Táňa, jejíž Miss Face bude příští sobotu moderovat Petr Vojnar a vystoupí mimo jiné Vašek Noid Bárta (43), zpěvačka Elis anebo Filip Jankovič se svojí taneční skupinou.

Reklama

Další články

Načítám