Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Povolání modelky, nebo učitelky na prvním stupni základní školy, vyměnila Gabriela Bártová (35) za roli maminky. Před dvěma lety se bývalé partnerce Leoše Mareše a současné manželce Václava „Noida“ Bárty (43) narodila dcera Terezka. Gábině mateřství evidentně svědčí a zdá se, že je hubenější než některé aktivní modelky.

„Popravdě řečeno jsem po porodu ještě ani jednou nebyla ve fitku, kam jsem chodila před těhotenstvím. Od té doby, co mám dceru, tak mám pohybu dost. Jsem často unavená, protože máme živé dítě,” vysvětlila nám sympatická brunetka na velkolepém otevření akademie v zámku Savoia, kam zavítala s dalšími známými tvářemi.

Gábina sice zanedbává návštěvu posilovny, zato ale velmi dbá na zdravou stravu. „Žijeme zdravě, mám ráda zdravé jídlo. Spoustu jídla si vypěstujeme, vychováme, vyrobíme. Máme zahrádku, od babičky dostáváme maso, mě vaření baví a hodně řeším zdravou stravu,” prozrazuje Gábina a doplňuje zajímavým detailem z chodu jejich domácnosti: „Manžel nedávno vyráběl marmelády a šťávy.”

Reklama

Další články

Načítám