Hlavní obsah
Článek

Když jsme ho viděli na derniéře muzikálu Lucie aneb Větší než malé množství lásky, měl tam i scénu, kde je do půl těla. V tu chvíli nám jasně došlo, co je na Václavu 'Noidovi' Bártovi (43) jiného. Zpěvák znatelně pohubl.

Potvrdil nám, že jsme se nespletli. "Začal jsem držet krabičkovou dietu, abych na scéně nevypadal jako knedlík. Kila šla dolů nejen dobrou stravou, ale taky pohybem na zahradě. Mám dole deset jedenáct kilo, ale teď bych potřeboval zase začít cvičit, abych nebyl moc rachitický," řekl Super.cz.

To, že mu ubyla svalová hmota, jsme zaregistrovali i my. "To stoprocentně. Ono by to šlo udržet, ale protože jsem měl koncerty, kde byl i velký výdej energie, tak nebyl čas ani na posilovnu. Svaly ale mají naštěstí dobrou paměť, tak se za týden vrátí," ujistil nás.

Noid sice končí v Lucii, ale čeká ho zkoušení nového kusu a opět v Hudebním divadle Karlín. Zahraje si titulní roli v muzikálu Bonnie and Clyde. "Zkoušet budeme v létě, premiéra bude na podzim. To budu mít i svoje další turné, takže se mám na co těšit. Pořád je v jednání i role Rockyho, ale to se ještě uvidí," vypočítal, co ho čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám