Hlavní obsah
Článek

Taky Dan Bárta (42) se zařadil mezi dvanáct osobností, kteří jsou součástí projektu s názvem 12 plus 12, který poukazuje na problematiku nemoci motýlích křídel. Zpěvák sice nevyhledává společenské akce, nyní ale udělal výjimku a přišel na vernisáž fotografií, která se konala v prostorách Poslanecké sněmovny. Bylo zřejmé, že mu na tomto charitativním projektu velmi záleží.

Většinu přítomných překvapilo, že Bártu na akci doprovodila i jeho dlouholetá partnerka Alžběta Plívová. Přestože se plachý pár nechtěl nechat společně fotit, našemu fotografovi se přece jen podařilo dvojici zvěčnit. Existuje jen velmi málo společných fotek páru. Díky té naší je vidět, že má Alžběta opravdu nádherné pronikavé oči. Bárta si vážně dobře vybral.

Po bližším zamyšlení byla přítomnost mluvčí politické strany Top 09 byla vlastně logická. Nejenže se na fotografiích objevuje její partner Dan Bárta, ale nechybí zde ani důležitý člen její strany Karel Schwarzenberg.

„Chtěl bych poděkovat celému týmu, který tuto akci zorganizoval a všem bych chtěl popřát hodně štěstí, že jim držím palce," uvedl zpěvák.

Bárta a Plívová opravdu nepatří mezi pár, který by vyhledával světla ramp a mnozí se proto domnívají, že spolu chodí teprve krátce. Ve skutečnosti je jejich vztah dlouholetý. Novináři si jich poprvé všimli v roce 2009 na Filmovém festivalu v Karlových Varech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám