Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár týdny nám zpěvák Ondřej Ruml (42) vyprávěl o tom, jak pilně cvičí, aby mu narostla svalová hmota. "Mám nahoře šest kilo svalů," chlubil se Super.cz. Šlo mu o to, aby v roli prince Hamleta ve stejnojmenném muzikálu nevypadal jako chodící anatomická pomůcka.

Hamlet se totiž v jedné ze scén objeví téměř nahý v okamžiku, kdy dochází k noci lásky s Ofélií. A tak jsme byli zvědaví, jak Ondřejovo snažení dopadlo a vyrazili na poslední zkoušku předtím, než Divadlo Broadway začalo Hamleta opět uvádět.

A Ondřej se doopravdy svlékl a zapózoval, aby ukázal, že na jeho těle svaly narostly. No, žádný Arnold ani Sylvester se z něj tedy nestal. Ale s jeho typem postavy se prý mnoho udělat nedá. "Jím jako kůň a prostě nepřibírám. Musím se snažit mnohem víc než ostatní. Figuru jako Vašek Noid Bárta (43), se kterým alternujeme, zřejmě nikdy mít nebudu," uzavřel Ondřej.

Reklama

Další články

Načítám