Hlavní obsah
Článek

Jen dva dny poté, co její bývalý přítel Vratislav Janda přišel do společnosti s Mahulenou Bočanovou (57), vyrazila ven i Monika Absolonová (47). A neuhodnete, s kým laškovala! Velkou část večera po premiéře operety Mam'zelle Nitouche trávila s Vaškem Noidem Bártou (43).

Na toho se totiž nepřišla podívat jeho přítelkyně Eliška Bučková (34). "Mám jen malou roli, nestálo to za to," vysvětlil Super.cz Vašek. No, představení neviděla ani Monika, protože dorazila kvůli natáčení pozdě, ale afterpárty si opravdu užila.

A právě Noid ji překvapil, když jí vyprávěl, že se jeho bývalé manželce Lucii Bílé (58) zdál sen, v němž měl s Monikou dítě. "Takže ty jsi teď můj nový kluk? Ještě musíme něco udělat s tou tvojí hubenou krásnou modelkou a proč ne," smála se Monika, která vypadá po rozchodu s Vráťou spokojeně a rozhodně neřeší, zda něco má či nemá s Mahulenou.

"Rozešli jsme se v klidu a já nové vztahy svých bývalých nijak nekomentuju. Se všemi jsem zůstala kamarádka a kamarádím třeba s Terezou Zimovou, která žije s Jardou Haštavou, s nímž jsem taky nějaký čas byla," mávla rukou Monika.

Reklama

Další články

Načítám