Hlavní obsah
Článek

Každý se s vedrem snaží vypořádat po svém. Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková třeba tím, že odkládá všechny kusy oděvu, které nejsou zcela nezbytné. "Stačí, že na divadle se musím obléknout do kostýmu, ke kterému patří i silonky," svěřila před představením Můžem i s mužem, kde hraje s kolegyněmi Kateřinou Kairou Hrachovcovou (49), Vandou Hybnerovou (55) a Jitkou Sedláčkovou.

Prémiové představení dámy odehrály u příležitosti představení finalistek již 11. ročníku soutěže Batist Nej sestřička, která proběhne 5. října tradičně v Náchodě. Ještě předtím ale stihly vyzpovídat přítomné zdravotní sestry, jejichž práce si všechny velmi váží. "Obdivuju je a jejich práci beru jako poslání. Mám nemocnou babičku Růženku, které bude šestaosmdesát, a když vidím, jak se ty sestřičky starají o pacienta, který moc nespolupracuje, je to kolikrát těžké," mínila Dáša, která má ostatně podobně starého, jako je její babička, i přítele, dirigenta Libora Peška.

Dáša sama je ve skvělé kondici. A to i díky sportu. Téměř denně vesluje, k tomu hraje i tenis. "V tomhle vedru ale chodím veslovat ráno v sedm, v teplotách přes třicet stupňů bych to nedala. To už je životu nebezpečné," míní herečka, která v tílku bez podprsenky předvedla i svoje vymakané paže. "Je mi nepříjemné, jak to tlačí. Takže jsem tak trošku Francouzka. A ani Italky podprsenku nenosí," dodala Dáša.

Reklama

Další články

Načítám