Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení vánočního dílu Ulice přineslo milé setkání u vánočního stromečku. Na společně strávené svátky spolu mohli zavzpomínat herci Vanda Hybnerová (55) a Jiří Štrébl, představitelé Evy a Miloše. Zatímco v seriálu hrají manžele, ve skutečnosti spolu jako partneři strávili čtyři roky, ale ke svatbě nedošlo.

Jak na dávné partnerské chvíle herci vzpomínají? S humorem. „To už je třicet dva let, co jsme společně trávili Vánoce, to už si dávno nepamatuju,” lovila v paměti Hybnerová. „To byl Jiří úplně jiný člověk, vypadal jinak…,” smála se. „Zato ty vypadáš pořád stejně,” kontroval bývalý partner.

Na rozdíl od vzhledu Jiřího zůstal smysl pro humor u obou stejný, stále si notují. Bez komentáře tak nenechali ani to, že vánoční díl vnikl už před dvěma měsíci. „Jsme oba šťastní, že můžeme být společně v říjnu na Vánoce. V prosinci na to nemáme čas,“ žertovala Hybnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám