Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to něco přes měsíc, co herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) přiznala, že po čtrnácti letech skončilo její manželství s veterinářem Janem Herčíkem. Od té doby jsme ji potkali poprvé a do řeči na toto téma jí rozhodně nebylo. Trochu nás ovšem zarazil její model. Vypadala tak trochu jako vdova, která drží smutek za manželství, i když muž ještě žije.

"Tenhle model je v rámci dress code a domluvily jsme se s Bárou Nesvadbovou (49), že si vezmeme i stejné kloboučky od jedné naší oblíbené firmy," vysvětlila nám herečka s tím, že podrobnosti o rozpadu svého manželství nemá zapotřebí řešit. Doma s depresemi se ale rozhodně nezavírá. "Ve společnosti, která je díky médiím vidět ven, jsem nebyla déle, ale o to víc jsem v divadle," svěřila.

Přidala i doporučení na představení, která navštívila. Mimo jiné představení Duet pro jeden hlas v hlavní roli se Zuzanou Stivínovou. "Sama mám skoro každý den představení v divadle, divadelní zájezdy, do toho natáčení," vypočítala své aktivity.

A kam se máme jít podívat na ni samotnou? "Pro mě byl tento rok divadelně moc hezky náročný. V divadle La Fabrika jsem měla premiéru hry Gedeonův uzel s Vilmou Cibulkovou (61), což je velká těžká dramatická úloha, herecká poloha, za kterou jsem moc ráda. A pak je to představení Můžem i s mužem, které si společně s diváky užíváme s kolegyněmi Dášou Zázvůrkovou, Jitkou Sedláčkovou a Vandou Hybnerovou (55)," zve Kaira diváky.

Reklama

Další články

Načítám