Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Vanda Hybnerová (55) se proměnila z blondýnky v zrzku, v posledních dnech pro změnu barvu vlasů rozhodly i další známé dámy. Během dvou dnů na to na svých stránkách upozornila moderátorka Sandra Parmová, zpěvačka Elis Ochmanová a muzikálová herečka Anna Slováčková (28).

Moderátorka Sandra Parmovou se rozhodla svoji dlouholetou blond osvěžit růžovým přelivem. Ten nevydrží zase tak dlouho, ale budete ji tak minimálně příští týden vídat na obrazovce TV Prima v Odpoledních zprávách.

Pro opravdu radikální změnu se rozhodla zpěvačka Elis Ochmanová, kterou známe například z muzikálu Ples upírů. Tu jsme znali jako brunetku. A teď zvolila blonďaté "ombréčko". Blíž k hlavě by jí asi blond neseděla, ale takhle, proč ne.

Muzikálová herečka Anna Slováčková zatím jen změnila odstín blond na poněkud tmavší. Ovšem je to prý teprve začátek velké změny. Na svém Instagramu dcera Dagmar Patrasové fanouškům svěřila, že se plánuje stát se zrzkou.

Reklama

Další články

Načítám