Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vanda Hybnerová (55) přijala nabídku zahrát si ve filmu Děti samotářů, který má volně navazovat na kultovní Samotáře z roku 2000. „Scénář Olgy (režisérky a scenáristky filmu Olgy Dabrowské - pozn.) si mě získal tématem hledání. Je něčím, co člověka třeba právě v mém věku už v životě tolikrát potkalo. Stav různých zklamání, tužeb a snů,“ říká Hybnerová.

Partnerskou linku bude mít s kolegyní Ivanou Chýlkovou (60). „Moje postava je hrozně rozmanitá. Tolik různých podob lásek a vztahů už jsem v životě měla možnost točit a taková je první. Čeká ji spletitá cesta, na konci možná člověk zůstane sám,“ říká Hybnerová.

Ivanu Chýlkovou zase zlákala „jinakost“ scénáře. „Scénář se mi líbil, protože mi přijde jiný, než jak jsou dnes psané scénáře. Zdánlivě může příběh Dětí samotářů působit jako přehnaná banalita, ale myslím si, že vše, co se v něm odehraje, může být reálné. Vím sama, že to, co vypadá nejabsurdněji, ve scénářích často není, a v životě je to ještě daleko zapeklitější,“ míní Chýlková.

Premiéra filmu je plánovaná na začátek roku 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám