Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55) hraje v seriálu Přístav pracovně vytíženou soudkyni Terezu Skálovou. A tvůrci seriálu si pro Vandu připravili natáčení poměrně náročné scény.

Soudkyně se totiž na blátivé cestě zhroutí během pravidelného běhání. Náhlý kolaps herečka ztvárnila hodně věrohodným způsobem. A nezapomněla ani na ty nejmenší detaily.

„Mně šlo o věrohodnost, aby to vypadalo dobře. Musela jsem si dokonce nastudovat, jak příznaky takového zhroucení vypadají. Kolaps z vyčerpání je jakási zástava dechu a hlavní příznak je, že se kroutí prsty do protilehlé polohy,“ prozradila Vanda, která coby soudkyně nakonec skončila v rukou záchranářů

Natáčení trvalo půl dne, a přestože nejdříve měla Vanda karimatku, skončila na zemi v bahně. Jak tohle dopadne?

„Terezu čeká zásadní rozhodnutí v životě. Zda kariéru soudkyně opustit, nebo ne. Jestli partnerský a rodinný život, nebo kariéra. Myslím, že stejnou otázku řeší spousta žen,“ nastínila další děj pátečního Přístavu Hybnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám