Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Saša Rašilov (51) se musel vyrovnat nejen s nevydařeným manželstvím s herečkou Vandou Hybnerovou (55). Poté, co mu jeho milenka Věra Miťková dala košem a záhy se vdala za jiného muže, to s Rašilovovým štěstím na ženy nevypadalo zrovna nejlépe.

Zatímco Hybnerová rozkvetla po boku mladšího závodníka rallye Jakuba, Rašilov tiše trpěl. Naštěstí však zřejmě našel tolik potřebnou utěšovatelku.

V posledních týdnech ho fotografové načapali s půvabnou blondýnkou, která mu konečně vykouzlila úsměv na rtech.

Onou blondýnkou, kterou Rašilov doprovodil do kina a toulal se s ní po Praze, je herečka Ludmila Němečková (30). Tu měli diváci možnost vidět například ve Strašnickém divadle či Studiu Dva.

V pražském klubu Meet Factory si v jednom představení dokonce zahrála s Ornellou Koktovou (31). A to v pořádně žhavé scéně. V rámci hry Veřejný dům: Noční šichta se obě dvě převlékly do montérek a podprsenky a střihly si vášnivou lesbickou scénu.

Němečková se v žádné velké herecké roli dosud neobjevila, ale pokud dostává lekce herectví od herce Národního divadla Saši Rašilova, jistě se o svou budoucnost nemusí obávat...

Reklama

Další články

Načítám