Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každá žena se někdy ráda nechá hýčkat týmem profesionálních vizážistů a stylistů. Herečka z primáckého seriálu Přístav Sandra Černodrinská se o tom mohla přesvědčit na vlastní kůži během natáčení podzimních upoutávek, tzv. identů.

Sandra Černodrinská, která hraje v Přístavu dceru Martina Dejdara (59) a Vandy Hybnerové (55), má na sobě v roli Johany většinou džínové lacláče, tenisky a na hlavě pirátský šátek. Během natáčení podzimních předělů, které si pohrávaly s geometrickými tvary, jako jsou kruhy, čtverce a přímky a využívaly optického klamu, se Sandra pod rukou profesionálů proměnila k nepoznání.

Přiznala, že ji tak dlouho a pečlivě líčili vůbec poprvé v životě a moc si to užívala. „Stylistka mi na nohu obula zlaté lodičky s tak vysokými podpatky, že jsem se sice radovala z nečekané výšky, ale když jsem došla na přesně určené místo před kameru, trčela jsem z dekorace. Byla jsem vyšší, než režisér očekával. Museli mi proto rychle jít sehnat jiné boty,“ smála se Sandra.

V podzimních identech uvidíme také například Sandřiny herecké kolegy z Přístavu Filipa Blažka (50), který si – stejně jako Sandra - vyzkoušel natáčení předělů úplně poprvé, nebo Martina Dejdara. Ten už identy natáčel několikrát.

Reklama

Další články

Načítám