Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se starší Josefínou jsme se trochu seznámili nedávno při příležitosti její první větší filmové role ve snímku Na druhý pohled, kde hrála také její maminka Vanda Hybnerová (55). Právě ta nyní do společnosti vyvedla také mladší dceru Antonii. A stejně jako Josefína, i ona je velice podobná svému otci Sašovi Rašilovi (51).

Šestnáctiletá Antonie roste do krásy, díky tmavým očím i vlasům má až exotické rysy. Uvidíme, zda bude mít k herectví pozitivnější vztah než její sestra. Ta má sice již zkušenosti, ale její role ve zmíněném filmu byla dílem náhody.

Režisér chtěl vidět buď ji, nebo právě Antonii, která ovšem kvůli škole nemohla, a tak se příležitosti chopila Josefína. Jinak ovšem dává přednost studiu pedagogiky a závodnímu ježdění na koních.

Dcery Vandě dělaly společnost také na dovolené. "Týden jsme byly u moře. Léto bylo napůl prázdninové s dcerami, napůl pracovní," řekla Super.cz Hybnerová, která se rozvádí s manželem Sašou Rašilovem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám