Hlavní obsah
Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55) je v posledních týdnech pod palbou mediální pozornosti poté, co se provalil rozpad jejího manželství se Sašou Rašilovem (51), který už se dokonce odstěhoval k milence. Doma ale rozhodně nesmutní, často vyráží do společnosti a nemůže si stěžovat ani na nedostatek práce.

Přijala proto i nabídku na účinkování v zábavném pořadu Máme rádi Česko, kde všechny diváky pobavila hysterickým výstupem. Moderátor Libor Bouček (43) kladl soutěžícím otázky u „krabice s překvapením“. Ten, kdo odpověděl správně, poslal krabici dál. Ten, kdo odpověděl špatně, dostával další otázky. Pokud však správně neodpověděl v časovém limitu, krabice v jeho náruči explodovala. A přesně to se málem stalo i vyděšené Hybnerové, která odpověděla správně opravdu na poslední chvíli a mezitím se málem zhroutila!

„Kdy začalo Pražské povstání?“ zeptal se Hybnerové Bouček. „Já nevííím,“ kvílela nešťastně Hybnerová pod tíhou časového limitu. Následovala tedy další otázka. „Jak se jmenovala jediná žena na českém trůně?“ „Ta, co lámala ty meče, pomoc, už to kouří,“ lamentovala nad krabicí Hybnerová, která si nemohla vzpomenout na to, že se jednalo o Marii Terezii.

Zachránila ji až odpověď na otázku, jak se jmenoval vůdce Rychlých šípů. Mirka Dušína si pamatovala a krabici těsně před explozí poslala dalšímu soutěžícímu. Na hysterický výlev Vandy Hybnerové, který pobavil všechny soutěžící i obecenstvo, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám