Hlavní obsah
Článek

Jestli v krvi půvabné Josefíny Rašilovové kolují herecké geny po rodičích Vandě Hybnerové (55) a Sašovi Rašilovovi (51), kteří před pár dny všechny doslova šokovali zprávou o svém rozchodu, se dozvíme už brzy. Dvacetiletá Josefína se totiž po boku své slavné maminky poprvé blýskne ve filmu Na druhý pohled.

V psychologickém příběhu ze současnosti si zahraje dceru své mámy a rozhodně nepůjde o roli zanedbatelnou. Herecky mnohem zkušenější máma Vanda dceři pochopitelně na place radila.

„Nakonec jsem dávala jen praktické a konkrétní herecké rady, protože neprošla žádnou výukou a trvalo by dlouho, než by do všeho pronikla. Občas jsem špitla, aby se nedívala do kamery, nadechla se před replikou nebo mluvila nahlas. Při natáčení jsem se snažila k dceři přistoupit víc jako ke kolegyni,“ prozradila Vanda s tím, že z jejich starší dcery profesionální herečka nejspíš nebude.

„Pepina se věnuje fotografii, vystudovala grafický design a miluje koně a závodění. Přála jsem si, aby si odnesla zážitek a natáčení si užila,“ dodala dvojnásobná matka, kterou čeká rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám