Hlavní obsah
Článek

My jsme ji ještě stihli vidět na jevišti na premiéře představení komedie Na poslední chvíli, kde exceluje s manželem Václavem Vydrou (68), a hlediště vyprodaného Divadla Lucie Bílé se zalykalo smíchy. Už tam jsme si ale všimli, že má Jana Boušková na noze ortézu.

Pohybově méně náročné představení odehrát mohla, ale v následujícím týdnu měla stanout na jevišti Národního divadla ve hře Sen čarovné noci, kde je choreografie mnohem náročnější. To se muselo zrušit.

"A Jana si kvůli tomu musela vzít nemocenskou, má neschopenku, takže nehraje nikde. Ale není to tak vážné, má jen zlomený palec, snad to bude brzy dobré. Teď odpočívá," řekl Super.cz Václav Vydra, kterého jsme potkali jako kmotra knihy Myší díra spisovatelky Simony Votyové.

"Já hraju dál. Máme na repertoáru několik her, asi deset, a Jana má většinou alternaci, takže hraju s někým jiným. Budu zkoušet další, tak doufám, že ne zbytečně. Dokud můžeme hrát, jsem rád," míní.

Kromě Prostřena, jehož hlasy jsou s manželkou od počátku pořadu, prý Václava s Janou nic velkého nečeká. "Na jaře by se měl natáčet nějaký seriál, ale ještě o tom nemám přesnější zprávy," uzavřel Vydra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám