Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Boušková (66) měla měsíční pauzu v práci. Kudrnatá dáma, která je spolu s manželem Václavem Vydrou (68) hlasem oblíbeného pořadu Prostřeno, se totiž nejprve setkala s člověkem pozitivním na koronavirus, a poté se sama nakazila. "Byla jsem pozitivně testovaná díky natáčení Ordinace v růžové zahradě," řekla Super.cz.

S Janou jsme se potkali jako s jednou z kmoter knihy Cestopisná aromaterapie Hany Yasminky Tavlaridis. Většinou pouze slýcháme její hlas, když spolu s manželem Václavem Vydrou namlouvají komentáře do pořadu Prostřeno. Na obrazovkách jsme ji mohli vidět i v Policii Modrava, v Ordinaci v růžové zahradě si musela dát měsíc pauzu.

"Byla jsem nemocná, byla jsem pozitivní, takže jsem z toho asi na čtrnáct dní vypadla. Ještě předtím jsem točila s někým, kdo šel do karantény, takže jsem musela také," svěřila, že už má za sebou blízké setkání s novým typem koronaviru.

Průběh nemoci covid-19 u ní nebyl jednoduchý. "V nemocnici jsem neskončila, ale měla jsem těžký průběh," svěřila, že měla dlouho vysoké teploty i bolesti celého těla. "Měla jsem skoro všechny příznaky. Nevím, jestli to chytnul i manžel, měl jednou trochu teplotu, ale na rozdíl ode mne nebyl na testech a byl pořád u koní," krčila rameny Boušková, se kterou jsme si povídali i o přípravách na Vánoce a dalších pracovních aktivitách, což můžete vidět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám