Hlavní obsah
Článek

Její poslední komedie s Danou Morávkovou (52) a Petrem Baťkem v hlavních rolích Jak se moří revizoři sice žádné velké ovace nesklidila, ale mladá režisérka Eva Toulová se nenechala odradit a do kin se vrací se stejným žánrem.

Autorkou námětu je herečka Tereza Němcová Petrášková, která si střihla i hlavní roli. Pokud jde o film, naposledy se objevila v hororu T.M.A. Juraje Herze, jinak se mihla v seriálech jako Čechovi či Modrý kód a hraje v divadle. K tomu ještě vede dramatický kroužek v Radotíně.

Při tvorbě námětu o nepříliš úspěšné herečce po třicítce, která se vypořádává i s krachem manželství, zřejmě také čerpala z vlastních zkušeností, i když doma, jak uvádí v rozhovorech, je všechno v pořádku. Šťastně vdaná je už osmnáct let, takže po schůzkách naslepo jako hlavní hrdinka chodit nemusí.

Ve filmu jí sekundují známí herci jako Václav Vydra (68), Valérie Zawadská (65), Lukáš Langmajer nebo Milan Šteinder a Igor Bareš (57). V malé roli řidiče se mihne i Jan Čenský (62). A dočkáme se i scény, kdy herečku uvidíme obalenou jen v bublinkové fólii.

Reklama

Další články

Načítám