Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jevišti si v milostných scénách moc neužívá. Mladinká zpěvačka Nelly Řehořová totiž vyfasovala ne o generaci, ale hned o dvě starší partnery. Takže se objímá a laškuje s Václavem Vydrou (68) či Václavem Svobodou.

O to víc si představitelka Cecile z Muže se železnou maskou užila mezi finalisty soutěže Muž roku. Je single, tak mladíky hltala očima, a jelikož slíbila účast i na červencovém soustředění, hodlá je prozkoumat víc.

"Určitě bych si mezi vybrala, o tom nepochybuju. Mám tři favority, tak se na soutředění ještě ukáže, jací jsou nejen na pohled, ale jestli jsou taky chytří a hodní," vyjádřila své preference Nelly na představení finalistů.

Pokud jde o vzhled, dřív dávala přednost blonďákům, na to ale prý už tolik nezáleží. "Hlavně ať je věkově blíž ke mně než ti moji Porthosové v divadle," smála se. A její potenciální partner by měl být navíc raději vyšší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám