Hlavní obsah
Článek

Mladinká zpěvačka a herečka Nelly Řehořová má čerstvých šestnáct, ale polonazí muži jen v trenkách, které mohla okukovat na soustředění Muže roku, pro ni nejsou novinkou. Na loňském finále byla ve svých patnácti mezi porotci a letos se do Náchoda chystá zase. "Vybrat bych si mezi nimi dokázala, favority mezi nimi mám," svěřila nám Nelly, která je momentálně single, ale kluka už měla.

Nelly čeká, podle jejích slov, pěkně úchylná role. "Jako šestnáctiletá Cecile budu chodit s Porthosem, kterého bude hrát Václav Vydra (68), a budu tam s ním dělat dost divné věci," prozradila o svém budoucím účinkování v muzikálu Muž se železnou maskou od Michala Davida (63) v Divadle Broadway.

Řada zpěvaček se rozhoduje mezi sólovou kariérou a muzikálem, který je může zařadit do určité škatulky, z níž už je pak těžké se vymanit. "Chtěla jsem sice hlavně sólovou dráhu, ale zároveň jsem to chtěla v muzikálu zkusit. Je to zase úplně jiná práce, než byla třeba ve filmu," mínila Nelly, která si zahrála v Troškových Strašidlech nebo v letní komedii Špunti na vodě, ze které zpracovala i videozáznamy ze zákulisí a vkládala je na svůj blog.

Reklama

Další články

Načítám