Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Václav Vydra (68) má tolik pracovních i volnočasových povinností, že by potřeboval, aby den měl dvojnásobný počet hodin. Když jsme ho v březnu potkali na křtu vín, vypadal, že je na pokraji kolapsu. O sedm měsíců později, na premiéře Kameňáku 4, kde opět hraje Pepana Nováka, vypadal zdravěji a odpočatěji. Sám to ale rázně odmítá. „Jsem daleko zničenější než tenkrát,“ překvapil nás.

„Asi jsem tehdy někam pospíchal, což teď nemusím, jsem ale daleko zničenější. Trošku jsem to pozastavil, protože jsem teď nakopnutej,“ vyprávěl po premiéře, která mu vlila energii, jelikož viděl, jak se celý sál baví. Jinak ale tvrdí, že na tom vůbec není dobře.

Vydra pravidelně hraje v divadle, s manželkou Janou Bouškovou namlouvá pořad Prostřeno!, navíc se stará o zlepšení podmínek pro koně. Vše mu zabírá čas a bere sílu. Na premiéře však vypadal, jako by konečně už dokázal rozplánovat čas a oddělit důležité od banalit.

A proč vůbec do nového Kameňáku šel, i když na začátku váhala i jeho filmová manželka Jana Paulová (Vilma) a nabídku nakonec odmítla? „Myslím si, že pokračování Kameňáku bez Pepana by asi nebylo ono. Kluci pro to udělali hodně, nepřipravili to úplně špatně, takže mi bylo líto to zahodit,“ dodal populární herec.

Reklama

Další články

Načítám