Hlavní obsah
Článek

V červnu oslavil legendární režisér Václav Vorlíček 88. narozeniny. A stále je plný energie. Humor neztrácí ani ve chvílích, kdy mu není zdravotně nejlépe. Pan Vorlíček si nenechal ujít premiéru rodinné show Tři oříšky pro Popelku.

"Když jsem slyšel, že se chystá a že to připravuje můj kamarád Filip Renč, řekl jsem si, že to je v dobrých rukou. A vidím, že bylo. Děkuji Filipovi a všem, kteří přišli dát pozdní poklonu filmu staršímu více než padesát let," řekl Super.cz režisér legendární Popelky s Libuškou Šafránkovou.

Zdravotně na tom momentálně ideálně není. "Prožívám období, kdy mi není nejlépe, ale je to překonatelné. Rád jsem se zúčastnil, když se to týká mého filmu, který jsem kdysi velice rád udělal vedle dalších 34. Jsem rád, že se filmu i po těch letech takhle daří," upřesnil Vorlíček.

Režisér věří, že světlo světa spatří ještě jeho další připravované dílo. "Námět mám, zabývám se tím a zvolna se chystám, že bych ještě jednou vyrazil do boje s pohádkovým bláznivým filmem. Sehnat financování myslím problém nebude. Mé filmy se těm, kteří do nich investovali, vyplatily," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám