Hlavní obsah
Článek

Po letním natáčení na jihu Moravy se tvůrci nové české komedie 3Bobule zavřeli do střižny, odkud nyní vysílají do světa první upoutávku k filmu propojený s písní Hometown od kapely Mirai. Ten naznačuje, že se zase všechno bude točit kolem vína.

V teaseru zazní hlas Václava Postráneckého (†75), který se podílel na předchozích dvou „dílech“ Bobulí, ale natáčení třetího už se bohužel nedožil. Film je mu věnován a jeho hlas bude provázet celým filmem.

Hlavní postavy komedie se po jedenácti letech od 2Bobulí posunuly, dospěly, mají trochu jiné starosti a také radosti. Diváci se ale opět mohou těšit na Kláru, kterou ztvárnila Tereza Ramba (34), jak uvidíte v teaseru, tvůrcům se podařilo skrýt její rostoucí těhotenské bříško, Honzu alias Kryštofa Hádka (42) i Jirku – Lukáše Langmajera. Podstatnou roli ve filmu opět hraje nádherná krajina kolem Pálavy a probíhající vinobraní.

Film, který bude mít premiéru 12. března 2020, vznikal v obcích Mikulov, Bulhary, Moravská Nová Ves, Sedlec, Zaječí, Strachotín, Dolní Věstonice, Pavlov nebo Klentnice. Představí se v něm také herci Miroslav Táborský, Braňo Deák, Michal Isteník, Marián Roden, Radim Novák, nově ale také například Lumíra Přichystalová, Tomáš Měcháček, či Karel Roden.

Reklama

Další články

Načítám