Hlavní obsah
Článek

Potoky slz a neskrývané dojetí. Herci populárního seriálu Krejzovi za sebou mají natáčení posledního dílu. Na place už se tak nepotkají.

Se slzami v očích se loučil i Oldřich Navrátil (71), který v seriálu nahradil Václava Postráneckého (†75). „Uteklo to skutečně jako voda. Loučení s kolegy i celým štábem bylo dojemné. Strávili jsme spolu dost intenzivně dlouhý čas, a vzhledem k tomu, že jsme nejen seriálově byli velká rodina, proběhl konec natáčení skoro tak, jako když se loučíte doma. Najednou nám všem došlo, že už se takhle dohromady asi nikdy nesejdeme,“ řekl Navrátil alias Jan Krejza.

Toho, že do seriálu naskočil, herec vůbec nelituje. „Kdyby přišla nabídka na Krejzí rodinku znovu, neváhal bych.“ Konec seriálu oplakala i Ivana Korolová (35) coby Danka, které se slzy do očí draly s velkou vervou.

Celé natáčení, které trvalo rok a půl, uzavřela dvojice ze všech nejpovolanější – Flanderkovi, Kateřina Kaira Hrachovcová (49) a Petr Čtvrtníček, kteří byli v seriálu nepřehlédnutelní.

„Těším se na to, co přijde nového v práci i v životě,“ přiznala herečka, která nesmutnila. Petr Čtvrtníček si neodpustil vtipkování ani v poslední den.

„Já si ten poslední obraz nepamatuju, protože jsem to celé probrečel. To se musíte zeptat mé seriálové manželky Kateřiny Kairy Hrachovcové. Ale co? Je to rok a půl života. Bylo to příjemné, a uvidíme, co přijde.“

Roman Vojtek a Ivana Korolová v seriálu Krejzovi

Celkem bylo natočeno 114 dílů a další už televize neplánuje. Seriál na obrazovkách poběží do konce roku.

„Protože chceme divákům nabízet stále nové příběhy, postavy a prostředí, je čas v Krejzových uzavřít všechny dějové linky a vrhnout se na další projekty, které chystáme a kterými bychom chtěli zase upoutat, chytit za srdce a hlavně nabídnout zábavu pro celou rodinu,“ vysvětlila Lenka Hornová, ředitelka obsahu televize Prima.

Reklama

Další články

Načítám