Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Postránecký (†75) skončil opět v péči lékařů. Kvůli vážné chorobě, s níž bojuje už rok, podstoupil před několika měsíci operaci dutiny břišní a chemoterapie a posléze byl propuštěn do domácí péče. Teď se ale přidaly další komplikace, které hvězdu filmu S tebou mě baví svět znovu upoutaly na nemocniční lůžko.

„Co vám mám říct? Jsem opět v nemocnici,“ potvrdil herec informaci deníku Blesk a dodal: „K tý mojí nemoci se přidružila ještě další patálie, kterou nikdo nečekal, a všechno se to zkomplikovalo.“

Jaké konkrétní problémy jej sužují, si už ale nechal pro sebe. „Tohle považuji za osobní věc, se kterou se nikomu nesvěřuji,“ podotkl.

Do nemocnice za ním chodí výhradně rodina a další návštěvy herec nepřijímá. „Nikdy jsem nebyl člověk, který potřebuje rozptýlení. Vždycky jsem měl rád, a mám rád doteď především klid,“ uzavřel Postránecký s tím, že teď většinu času prospí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám