Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli vážné nemoci, se kterou již několik měsíců bojuje, se musel Václav Postránecký (†75) vzdát svého milovaného hraní. Od září nenatáčí seriál Krejzovi a upustil také od uvádění pořadu Receptář prima nápadů. Herec nyní promluvil o tom, jak po nedávno prodělané chemoterapii odpočívá.

„Nejsem v nemocnici, jsem doma a rodina kolem. To je důležité. Je o mne postaráno po všech stránkách a ze všech stran. Mám se celkem dobře,“ svěřil se Postránecký Blesku s tím, že zatím neví, kdy se k hraní vrátí. „Jak to se mnou bude? To zatím nemohu říct. Dozvím se to až koncem roku. Na to všichni čekáme,“ dodal herec.

Letos kvůli vážné nemoci musel podstoupit operaci dutiny břišní a chemoterapie, které mu vzaly hodně sil. Herec se tak nyní snaží co nejvíce odpočívat a těší se na nadcházející svátky. Bohužel ale nemůže doma s přípravami příliš pomáhat. „Jsem nepohyblivý, to je mrzutý, a od toho se teď můj život odvíjí,“ řekl herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám