Hlavní obsah
Článek

Začátkem měsíce svěřil svým fanouškům Václav Postránecký (†75) smutnou zprávu. Podstoupil náročnou operaci břicha a bojuje s vážnou nemocí.

„V životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu,“ svěřil herec.

Na chvíli se ztratil z divadelních prken a přerušil natáčení oblíbeného kutilského pořadu na Primě. Odpočívat ale dlouho nevydržel, krátce nato oznámil, že začíná natáčet nový seriál Krejzovi a jen tak se práce nevzdá. Nyní si nenechal ujít 100. reprízu úspěšného představení Audience u královny v titulní roli s Ivou Janžurovou (82).

Herce ale boj s vážnou nemocí za poslední dobu pořádně změnil. Na jevišti to pod vrstvou make-upu a kostýmem nebylo tolik zřejmé, ale jakmile se Postránecký objevil ve dveřích Stavovského divadla, poznal by ho jen málokdo. Hvězda komedie S tebou mě baví svět byla pohublá a pobledlá. Bříško a kulatý obličej, který měl herec ještě na podzim loňského roku, jsou minulostí.

Postránecký se ale i přes zdravotní komplikace, které mu osud přihrál do cesty, nevzdává. Dál chce bavit své fanoušky jak na prknech, tak u televizních obrazovek a doufá, že právě hraní mu dodá potřebnou energii.

Reklama

Další články

Načítám