Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nucená umělecká pauza způsobená pandemií koronaviru má negativní vliv i na Václava Neckáře (80). „Zahálet v naší branži se nevyplácí. Když člověk vypadne z rozjetého vlaku, tak těžko naskakuje,“ povzdechl si Jan Neckář, který je pravou rukou svého bratra.

Ten je skeptický vůči dalšímu vývoji. „Určitě to nebude lepší. S bráchou jsme se rozhodli, že Půlnoční turné, které mělo proběhnout loni v podobě dvanácti koncertů, a přeložené na letošek, jsme nakonec posunuli na příští rok,“ uvedl. „Nevíme, jak to všechno bude, jestli se návratu do normálu dožijeme.“

Vyhýbá se bratrům Neckářovým nemoc covid-19? „Koronavirus se nám naštěstí vyhýbá. Na Bacily nejde. Naše kapela je imunní,“ smál se Jan Neckář.

Je dobře, že se nákaza nemoci vyhýbá Václavu Neckářovi, který je po mrtvici. I jeho bratr by se měl šetřit, prodělal srdeční příhodu. „Naštěstí už se cítím lépe. Přehnal jsem fyzickou zátěž, což se v mém věku nevyplácí,“ řekl Neckář, který se nyní více šetří. „Mám nastavenou dobrou životosprávu. Za to vděčím své ženě. Hodně cvičíme. Zatím musím užívat nějaké prášky, ale doufám, že v červnu už budu bez nich,“ dodává na téma zdraví Jan Neckář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám