Hlavní obsah
Článek

Posledních deset měsíců se na pódium nedostal. Václav Neckář (80) je rád, že se konečně vrací zase ke své práci. S bratrem Janem a skupinou Bacily se chystají na první letní koncerty. Složitou dobu rozhodně nechtěli podcenit, a tak patří k těm, kteří už mají vakcínu proti koronaviru za sebou.

„Daří se jakž takž. No, s bráchou jsme oba řádně proočkováni, a tak si tedy na nás Bacily viry nepřijdou,“ svěřil se Super.cz Jan Neckář, který se už pilně chystá na koncert v Heroldových sadech v Praze, který bude uveden v rámci letní scény divadla Mana.

Nebude to však jejich jediné vystoupení. Po měsících, které trávil známý zpěvák zejména doma a všechna svá vystoupení musel rušit, se už těší na své publikum.

„V létě jedeme nejdříve na Moravu. Moravský Beroun, Dub nad Moravou, Říčany u Brna a výroční - narozeninový koncert v Zábřehu, kde se k Bacilům připojí i smyčcové kvarteto. V září zahrajeme v Loděnici na akci GZ Media, kde Bacilům za těch 50 roků vyrobili Gramofonové závody spoustu gramofonových desek. Pak už Bratislava, Košice a z Košic rovnou do amfiteátru na Konopišti. Léto bude tedy lehce pracovní,“ svěřil se nám Jan Neckář, který je rád, že je posluchači neopouštějí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám