Hlavní obsah
Článek

Naposledy stál před publikem loni v září. Takovou pauzu ve své kariéře zpěvák Václav Neckář (80) nepamatuje. Po několika měsících se ale začíná opět těšit na koncerty, které ho během léta čekají.

„Náš poslední koncert s Bacily se konal 4. září v Boskovicích a v místním amfiteátru to byl vlastně dvojkoncert, kde vystupoval i Olympic s Petrem Jandou. Jestli dobře počítám, bude to po deseti měsících,“ svěřil Super.cz Jan Neckář, který se s bratrem připravuje na koncert 15. července v Heroldových sadech v Praze.

„Těšíme se nejen proto, že jsme na tomto místě ještě nevystupovali, ale i proto, že v létě rádi hrajeme venku v přírodě,“ svěřil se nám Jan Neckář s tím, že fanoušci se mohou těšit na známé hity. „Zahrajeme Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Kdo vchází do tvých snů má lásko, Stín katedrál, Suzanne, My to spolu táhnem dál," svěřil se Neckář.

„Doufáme, že nám bude přát počasí, abychom si konečně zahráli s Bacily před publikem, před kterým jsme opravdu dlouho nehráli,“ prohlásil Neckář, který uvede v rámci své letní scény Vršovické divadlo Mana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám