Hlavní obsah
Článek

Nezastaví se ani poslední den v roce. Jako každý rok se i letos na Silvestra hrálo v Divadle Broadway muzikálové představení s hity Václava Neckáře (80) Mýdlový princ. Na jevišti nemohla chybět ani představitelka jedné z hlavních rolí Ivana Jirešová (47). Ta měla ale po představení velmi naspěch.

„Všem bych přála hodně štěstí a zdraví, životní pohody a energie. Už několik let si opravdu žádné novoroční předsevzetí nedávám,“ sdělila nám Ivana, která po odehrání Mýdlového prince spěchala hrát ještě další činoherní inscenaci. Nový rok tak alespoň oslavila s kolegy z divadla.

Přípitek po děkovačce pronesl mužský představitel hlavní role Peter Pecha. „Do roku 2019 bych všem popřál hlavně hodně zdraví, lásky a štěstí,“ svěřil muzikálový herec, kterého v příštím roce čeká svatba s přítelkyní Kateřinou. A co si přáli další členové souboru?

„Hlavně hodně zdraví, když je zdraví, tak to ostatní se pak vždycky nějak vyřeší,“ prohlásil Josef Vágner, který se v letošním roce stihl oženit na řeckém ostrově Kréta se svou manželkou Marlene. „Do roku 2019 přeji všem lidem hlavně hodně zdraví, bez něj to nejde, dále štěstí, pohodu a lásku,“ popřála Jana Synková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám