Hlavní obsah
Článek

Na premiéru pohádkového muzikálu Kocour v botách vyrazila řada známých tváří. Zábavné představení od autora hudby Jana Neckáře, ve kterém v hlavní roli před lety zářil i jeho bratr Václav Neckář (80), si nenechaly ujít nejen ony, ale samozřejmě ani jejich ratolesti.

V publiku tak nesměl chybět například Sagvan Tofi (59), jehož dcera Satine získala svou první muzikálovou roli. Tu podpořil nejenom tatínek, ale i maminka, oba budou dle slov herce a producenta chodit pravidelně na každé její představení. V roli myšky se Satine na jevišti potkala s dcerou hudebního producenta Františka Janečka (79) a Terezy Mátlové Emily, která ztvárnila malé kotě. Na jevišti se ale objevil také syn Michala Kavalčíka (48) Alex, který si v představení poprvé zahraje se svým tátou.

Na Kocoura v botách vyrazila také manželka Pepy Vojtka (58) Jovanka se syny Albertem a Adamem. Rocker měl sice jiné pracovní povinnosti, ale děti mohly tátu i tak vidět, a to na videoprojekcích, které v muzikálu jsou. V hledišti Divadla Broadway se objevila také modelka a moderátorka Lucie Křížková (39) s malým Davídkem, zprávařka Iveta Vítová (40) s dcerou Anetkou nebo Kristina Kloubková (47), které dělal doprovod její partner a porotce StarDance Václav Kuneš a dcera Jasmínka. Kdo další se na premiéře ukázal, můžete vidět v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám