Hlavní obsah
Článek

Zatímco někdo si užívá důchodový věk posedáváním na zahrádce a čtením knih, pro zpěváka Václava Neckáře (80) to je stále nemyslitelné. „Neustále koncertuji, jezdíme po republice. Jeden den jsem v Táboře, pak zase v České Lípě, v květnu mám tři vystoupení a v červnu asi deset, v létě jezdím po festivalech,“ svěřil Super.cz zpěvák s tím, že si život bez hudby nedokáže představit.

„Čas na odpočinek nemám a jsem za to rád. Ani ho nechci. Je lepší, když člověk v tomhle věku pracuje a nesedí doma, to bych nemohl, ta práce je pro mě vším,“ prozradil Neckář, který vystupuje takřka každý víkend a stále ho to baví. Po boku má také stále svého bratra Jana. „S bratrem jsme jedna z mála rodin, kde se nehádáme i přes to, že jsme stále spolu,“ dodal hudebník s tím, že je rád, že bratr nyní začal připravovat muzikál Kocour v botách, ve kterém před lety hrál.

„My jsme to hráli ve Wolkerově divadle v Dlouhé na Starém městě. Hráli jsme to asi tři roky. Mělo to asi přes 150 repríz. Kocoura jsem hrál, rád na to vzpomínám. Bratr nyní připravuje představení v Divadle Broadway, myslím, že by to mohlo mít úspěch,“ dodal nadšeně zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám